IZRADA WEB SAJTA ZA MOBILNE UREĐAJE

IZRADA WEB SAJTA ZA MOBILNE UREĐAJE

Web sajt prilagodjen mobilnim telefonima – responsive web sajt

Broj korisnika koji vašem sajtu pristupa  preko mobilnih uređaje u konstantom rastu. Zato je neophodno da Vaš web sajt bude prilagođen za pregled sa mobilnih uređaja. Prosečan kupac danas odluke donosi brzo, ali nastoji da pre donošenja odluke prikupi što više informacija. Do informacija dolazi preko Googla i društvenih mreža. On će odabrati onoga ko mu ponudi najviše informacija do kojih će doći na lak način.

Izrada web sajta za mobilne uredjaje

Kako bi ste došli do novih klijenata – kupaca preko interneta morate da ispunite nekoliko ključnih uslova:

  • da imate web sajt
  • web sajt treba da bude prilagodjen za pristup sa mobilnih uredjaja
  • da ste na prvoj strani Google pretrage
  • da imate otvorene naloge na društvenim mrežama koje redovno ažurirate

Ukoliko imate stari web sajt koji nije prilagođen za mobilne telefone, kontaktirajte nas, kako bi smo ga analizirali i predložili Vam poboljšanja koja je neophodno da se na sajtu urade.

Izrada web sajta za mobilne uređaje

Savremena izrada web sajta za mobilne uređaje počinje sa dizajnom sajta za mobilne telefone i tablet uređaje. Ovu verziju kasnije prilagodjavamo za pristup sa laptop ili desktop računara. Google kao primer dobre prakse navodi da web sajt treba prvo praviti za mobilne uređaje a potpom i za desktop računare. Od ove godine Google u svojoj pretrazi  prvo vrednuje verziju sajta za mobilne telefone i tablet uređaje.

Zašto je značajno da sajt bude prilagodjen za mobilne telefone možete videti i iz sledećeg grafikona koji prikazuje količinu prenetih podataka iz mobilne mreže u Srbiji.

Izrada web sajta za mobilne uredjaje

Svake godine povećava se korišćenje mobilnih uređaja za pristupanje internetu. Korisnici su konstantno povezani na internet putem svojih mobilnih telefona. Oni do svih potrebnih informacija dolaze u samo par klikova. Ovi podaci se ne odnose samo na mlađe osobe već i na stariju populaciju.

Koliko gubite ukoliko imate stari sajt koji nije prilagođen mobilnim uređajima?

Gubite mnogo. Na sajtovima koji nisu prilagođeni mobilnim uređajima, posetiocu je dosta teško da pronađe informacije koje su mu potrebne. On stalno mora da uveličava i smanjuje stranicu, da je pomera levo desno kako bi mogao da pročita šta ga interesuje. Ovakva web stranica ostavlja loš utisak. Posetioc može da pretpostavi samo da ne brinete o svom poslovanju i odnosu sa klijentima – kupcima, može da pretpostavi i da firma nije više aktivna ili nešto slično.

Absolute web design može Vaš postojeći sajt redizajnirati kako bi posetiocima koji ga pregledaju sa mobilnih telefona omogućili kvalitetno korisničko iskustvo. Izrada web sajtova je  jedan od naših primarnih poslova, te pored redizajna za Vas možemo osmisliti i napraviti novi moderan web sajt. U oba slučaja dobićete sajt na koji ćete biti ponosni, koji će Vas predstaviti na pravi način, i koji će posetiocima omogućiti da lako dođu do potrebnih informacija. Izrada web sajta je posao kojem pristupamo studiozno, prateći sve preporuke Googla i drugih relevantnih kompanija. Listu naših radova možete pogledati na sledećem linku http://awdizradasajtova.com/portfolio/

izrada sajtova

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi izrade sajtova budite slobodni da nas kontaktirate. Rado ćemo Vam objasniti sve što je potrebno i predložiti ponudu shodno vašim potrebama. Srdačno, Absolute web design

KONTAKT

  • 066/227-227 ;  066/223-223
  • 011/770-41-40
  • office@absolutewd.rs ;
  • Džona Kenedija 21, 11070 Novi Beograd