Portfolio naših radova

U nastavku pogledajte portfolio naših radova. Svakom klijentu posvetili smo se sa posebnom pažnjom i prilagodili dizajn njihovim ciljnim grupama. Zatražite i vi ponudu za izradu sajta putem upitnika.

Imperio.rs

Firma Imperio doo se bavi dizajnom enterijera. Web sajt je modernog dizajna, potpuno prilagođen pristupu sa mobilnog telefona. Sajt je bogat slikama.

Vethouse.rs

Ukoliko je vašem ljubimcu potrebna pomoć, Vethouse je ambulanta kojoj treba da se obratite. Pored toga što su veoma stručni imaju i odličan web sajt.

Interbilanz.rs

Korporativni web sajt firme Interbilanz. Sajt je dvojezičan na srpskom i engleskom jeziku. Na njemu su predstavljene sve usluge kompanije na način da ih je jednostavno pregledati. Web sajt je brz, jednostavan i prilagođen za pristup sa svih uređaja. Sekcija vesti pored osnovne verzije prikazuje se i u AMP verziji.

Dormirin.rs

Proizvod za kvalitetniji san. Dominira plava boja neba koja postepeno prelazi u tamno plavu boju noćnog neba. Sajt je optimizovan za pristup sa svih vrsta uređaja. Pored detaljnog obaveštenja o preparatu dostupni su i sadržaji o kvalitetnom snu.

Hartikol.rs

Proizvod za održavanje optimalnog nivoa holeserola u krvi. Dominiraju crvena boja krvi i krvna zrnca. Sajt je optimizovan za pristup sa svih vrsta uređaja.
Tekst je krupan i lako čitljiv. U skladu sa zdravim načinom života koji sajt propagira korisnicima je dostupan i kalkulator Body Mass Indexa. Sajt je povezan sa Facebook stranicom zid zdravlja.

Dormirin-rapid.rs

Sajt je optimizovan za pristup sa svih vrsta uređaja.
Tekst je krupan i lako čitljiv.Web sajt je jednostranični, i omogućava posetiocima lako pronalaženje željenih informacija. Sajt je povezan sa Facebook stranicom zid zdravlja.

Diarino.rs

Sajt je optimizovan za pristup sa svih vrsta uređaja. Tekst je krupan i lako čitljiv.Web sajt je veoma zanimljivo dizajniran, takod a se pola sajta ne pomera, dok drugu pokovinu možete da skrolujete. Web sajt je jednostranični, i omogućava posetiocima lako pronalaženje željenih informacija. Sajt je povezan sa Facebook stranicom zid zdravlja.

Uriroyal.rs

Web sajt kompanije Pharmas koji prezentuje proizvod Uriroyal. Sajt je lak za snalaženje, prilagođen pristupu sa svih vrsta uređaja, brz.

Dahlia.rs

Oficijelni korporativni sajt. Dostupan na srpskom, engleskom i nemačkom. U zavisnosti od zemlje iz koje pristupa sajtu posetiocu se sajt prikazuje na odgovarajućem jeziku.  Sajt je u korporativnim bojama sivoj,beloj i ljubičastoj
Sajt prikazuje ogromnu količinu teksta i informacija koje su sortirane po kategorijama

Airpoint.rs

Air point doo je UVOZNIK I ZVANIČNI DISTRIBUTER ZA KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL. Web sajt firme Airpoint doo, prikazuje veliki broj proizvoda iz njihove ponude.

Mkmgroup.com.au

Zvanični korporativni sajt. Sajt je dostupan sa 7 različitih adresa domena. Veliki broj fotografija. Sajt je lako pregledan pored toga što je na njemu predstvljena velika količina informacija. Sajt uključuje blog koji omogućava bolje predstavljanje potencijalnim klijentima. Sajt je optimizovan za pristup sa svih vrsta uređaja.

Mbsdoo.com

Korporativni sajt kompanije Mbs doo. Sajt predstavlja primer kako na moderan način predstaviti kompaniju i usluge-proizvode koje ta kompanija nudi. Sajt je više jezičan i naravno optimizovan za pristup sa svih uređaja.

Rragentur.de

Zvanični korporativni sajt. Dominira bela boja obzirom da je sajt namenjen zdrravstvenim radnicima. Sajt je lako pregledan pored toga što je na njemu predstvljena velika količina informacija. Sajt uključuje blog koji omogućava bolje predstavljanje potencijalnim klijentima. Sajt je optimizovan za pristup sa svih vrsta uređaja.

Mobilneograde.rs

Web sajt kompanije Ogradni sistemi, predstavlja deo njihove ponude. Odlično je optimizovan i za ključne reči koje smo odabrali je br 1. na Google pretrazi.

Ziletzica.com

Web sajt kompanije Ogradni sistemi, predstavlja deo njihove ponude. Odlično je optimizovan i za ključne reči koje smo odabrali je br 1. na Google pretrazi.

Potapajucistubovi.rs

Web sajt kompanije Ogradni sistemi, predstavlja deo njihove ponude. Odlično je optimizovan i za ključne reči koje smo odabrali je br 1. na Google pretrazi.

Conversa.rs

Web sajt škole jezika Conversa. Modernog izgleda i jednostavan za snalaženje. Prilagođen je pristupu sa svih uređaja.

Fruttafresca.rs

Fruttafresca.rs je sajt istoimene firme iz Beograda. U pitanju je jedonostavan sajt, koji posetiocima pruža osnovne informacije o firmi. Odlično je optimizovan i pozicioniran na Google pretrazi. Prilagođen je pristupu sa svih uređaja.

Centarcra.rs

Centarcra.rs je sajt sa velikom količinom informacija, koje su sortirane i predstavljene tako da posetilac sajta može lako pronaći potrebne informacije. Kompanija CRA se bavi istrazivanjem i analizom tržišta i potrošača te je njihov sajt dobrim delom osmišljen na osnovu rezultata njihovih istraživanja.

Mojsilovic.rs

Web sajt jednostavnog dizajna koji posetiocima pruža sve tražene informacije. Na sajtu je predstavljena i velika galerija slika.

Domvilaagacija.com

Web sajt jednostavnog dizajna koji posetiocima pruža sve tražene informacije. Na sajtu je predstavljena i velika galerija slika.

Drmilicarajovic.com

Dr. Milica Rajović je na svom web sajtu predstavila medicinska dostignuća u njenoj oblasti rada. Sajt je bogat tekstovima, koji su lako dostupni i čitljivi. Web sajt je prilagođen pristupu sa svih uređaja.

Advokatskakancelarijabeograd.rs

Web sajt Advokatske kancelarije Čehović je izrazito bogat sadžajem, ali i pored toga smo postigli da se brzo učitava. Modernog je dizajna i prilagođen pristupu sa svih uređaja.

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi izrade sajtova budite slobodni da nas kontaktirate. Rado ćemo Vam objasniti sve što je potrebno i predložiti ponudu shodno vašim potrebama. Srdačno, Absolute web design

KONTAKT