web dizajn

TRENDOVI U WEB DIZAJNU ZA 2018

WEB DIZAJN TRENDOVI ZA 2018 GODINU

Predstavljamo Vam neke od trendova i ideja za 2018 godinu u web dizajnu.

Asimetrični rasporedi

Na ovaj način vaš brend će se izdvojiti i kreiraćete jedinstveno iskustvo Vašim posetiocima. Iako  se korporativni sajtovi sa velikim brojem sadržaja teže odlučuju za ovakav izgled i koriste standardne strukture, ovo je svakako trend koji uzima maha i sve je popularniji.

veintidosgrados

web dizajn

Jarke boje

Kod živahnih boja je zapravo reč o eksperimentima sa dvostrukom ekpozicijom, gradijentima kao i zasićenjem fotografije. Ovakve boje se koriste kako bi privukli pažnju na važne detalje i učinili dizajn nezaboravnim.

InJob

web dizajn

Ilustracije

Ilustracije su odlične, za stvaranje razigranih, prijateljskih slika, koje dodaju element zabave na sajt. Iskusni graficki dizajneri mogu napraviti ilustracije koje su pune ličnosti i prilagođene tonu brenda.

stride

web dizajn

Velika i boldovana tipografija

Tipografija je oduvek bila moćan vizuelni alat, sposoban da izazove različite reakcije I zadrži posetioce na Vašem sajtu. Predviđanja za 2018 god. je svakako povratak Serif fontova kao I uparivanje serifa i sans serifa.

digitalwerk

web dizajn
izrada sajtova

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi izrade sajtova budite slobodni da nas kontaktirate. Rado ćemo Vam objasniti sve što je potrebno i predložiti ponudu shodno vašim potrebama. Srdačno, Absolute web design

KONTAKT

  • 066/227-227 ;  066/223-223
  • 011/770-41-40
  • office@absolutewd.rs ;
  • Džona Kenedija 21, 11070 Novi Beograd