Usluga vođenja naloga na društvenim mrežama

Iz Srbije je registrovano preko 3,5 miliona naloga na društvenoj mreži Facebook. Pametnim radom možete im se svima obratiti i ponuditi Vaše proizvode ili usluge.

Izrada-sajta

DRUŠTVENE MREŽE

Absolute web design ponuda

Absolutewd izrada sajtova Vam nudi usluge vođenja naloga na društvenim mrežama. Možemo da zajedno sa Vama na profesionalan način vodimo naloge na Facebooku, Linkedinu, Google +, Instagramu, Twiteru, Pinterestu. Svaka od ovih društvenih mreža okuplja veliku zajednicu ljudi sa kojima se možete povezati i predstaviti im Vašu firmu, proizvode i usluge koje nudite. Iskreno smatramo da je ukoliko u firmi nemate zaposlenog koji će se baviti samo ovim poslom, bolje da predstavljanje firme na društvenim mrežama, prepustite nama koji se time profesionalno bavimo. Razlog tome je što društvene mreže predstavljaju veliko potencijalno tržište i stručno predstavljanje na društvenim mrežama Vam može pomoći da značajno unapredite poslovanje. Kreiranje dobrog korporativnog imidža se ne može zamisliti bez koordinisane aktivnosti na svim dostupnim društvenim mrežama.

Vođenje naloga na društvenim mrežama

Nalozi na društvenim mrežama su moćan alat. Toliko je pozitivnih stvari u vezi sa njima da ih je teško sve i nabrojati. Ukoliko redovno ažurirate naloge, ukoliko ste se povezali sa korisnicima i kupcima i sa njima vodite konstruktivne razgovore, posetioci će steći utisak da ste ozbiljna firma, koja se bavi svojim poslom profesionalano. Još jedna dobra osobina društvenih mreža je šerovanje odnosno deljenje sadržaja. Ukoliko su Vaši klijenti zadovoljni Vašim proizvodom ili uslugom, cenom ili bilo čim u vezi sa Vašom firmom, oni će Vašu objavu podeliti i sa svojim prijateljima, te ćete besplatno dobiti najbolju moguću reklamu. Dobra je i okolnost da gradeđi mrežu pratilaca, obično privlačite ljude koji su zainteresvani za Vaše proizvode ili usluge. Na ovaj način energiju i vreme ćete trošiti na ljude kod kojih smatrate da imate šanse da ostvarite saradnju. Društvene mreže Vam omogućavaju direktan kontakt sa korisnicima usluga. Preko duštvenih mreža im se možete direktno obratiti i objasniti im zašto ste Vi pravi izbor. Sve ovo možete uraditi ukoliko se profesionalno posvetite vođenju naloga na društvenim mrežama ili ukoliko ovaj posao prepustite nama.

DRUŠTVENE MREŽE

Plaćene kampanje na društvenim mrežama

Velika prednost reklamiranja na društvenim mrežama u odnosu na tradicionalne metode oglašavanja je u tome što možete da do najsitnijih detalja odredite ciljnu grupu kojoj ćete se obraćati. Na ovaj način platićete oglas koji će biti ponuđen samo potencijalnim kupcima, što će Vam umnogome uštedeti sredstva namenjena za marketing kampanju. Da bi ste napravili uspešnu kampanju prvo moramo da definišemo ciljnu grupu korisnika. Shodno tome ćemo odrediti i sadržaj reklame koji će ih zainteresovati. Reklamiranje na društvenim mrežama spada u grupu najjeftijih a veoma uspešnih marketing alata. Primer plana za plaćenu kampanju na Facebooku možete da vidite na sledećem linku.

Besplatne kampanje na društvenim mrežama

Ovaj vid reklamiranja je veoma efikasan ukoliko se dobro osmisli kampanja koja će biti vođena. Facebook ne dozvoljava nagradne igre, ali su razni konkursi i nadmetanja dozvoljeni. Cilj kampanje je da se navedu korisnici da u saradnji sa svojim prijateljima aktivno učestvuju u promotivnim aktivnostima na Vašoj stranici. Učesnici se obično nagrađuju poklonom iz palete proizvoda ili usluga koje firma koja je organizator nudi. Ovakve kampanje mogu biti veoma uspešne, i može Vam omogućiti da se brzo predstavite velikom broju ljudi. Primer plana za plaćenu kampanju na Facebooku možete da vidite na sledećem linku.

izrada-sajta-primeri

Naša web dizajn agencija pruža sveobuhvatnu uslugu upravljanja nalozima na društvenim mrežama kako bismo unapredili vašu online prisutnost. Razumemo snagu društvenih mreža i njihov uticaj na poslovanje danas. Sa našim profesionalnim pristupom, vešto možemo upravljati vašim nalozima na Facebooku, LinkedInu, Instagramu, Twitteru i drugim platformama. Angažovanje sa vašom publikom, podsticanje konstruktivnih razgovora i redovno ažuriranje profila može stvoriti pozitivan utisak o profesionalizmu i predanosti vaše marke. Takođe, društvene mreže omogućavaju deljenje sadržaja, pružajući vam mogućnost za organsko promovisanje kada zadovoljni kupci dele vaše objave sa svojom mrežom. Obratite nam poverenje da profesionalno upravljamo vašim nalozima na društvenim mrežama, jer se specijalizujemo za iskorišćavanje potencijala ovih platformi za rast vašeg poslovanja.

Scroll to Top