IZRADA SAJTA CENA

Izaberite paket u skladu sa Vašim potrebama. Pakete je moguće dodatno modifikovati ili dodavati pojedinačne stavke. Za dodatna pitanja o sadržaju paketa ili savetovanja koji je paket najbolji za Vaš sektor poslovanja, pošaljite nam upit ili nas kontaktirajte.

IZRADA SAJTA CENA

Cene za izradu web sajta zavisi od nekoliko faktora. Ovi faktori uključuju složenost projekta, potrebne funkcionalnosti, veličinu web sajta i nivo prilagođavanja koji se zahteva. Kao rezultat toga, cene izrade sajta može se kretati od nekoliko stotina do nekoliko hiljada eura.
Za jednostavnije web sajtove, kao što su osnovni informativni sajtovi ili portfoliji malih preduzeća, cena može biti niža. Ovi veb sajtovi obično imaju ograničen broj stranica, standardne rasporede i osnovne funkcionalnosti poput kontakt formi i galerija slika. Trošak razvoja za takve web sajtove može se kretati od 300 do 500 eura.
S druge strane, složeniji veb sajtovi sa naprednim funkcijama, kao što su platforme elektronske trgovine, sistem za članstvo, sistemi za upravljanje sadržajem (CMS) ili prilagođene veb aplikacije, zahtevaće više vremena i stručnosti za razvoj. Ovi veb sajtovi mogu uključivati integraciju baze podataka, povezivanje sa API-jima, integraciju trećih strana i prilagođeni dizajn. Stoga, cena za razvoj takvih veb sajtova može se kretati od 1.000 do 10.000 eura ili više, u zavisnosti od konkretnih zahteva.
Važno je napomenuti da su navedene cene približni rasponi i mogu značajno varirati u zavisnosti od stručnosti agencije, geografske lokacije i opštih tržišnih cena. Dodatni troškovi mogu se pojaviti za održavanje, ažuriranja i dodatne usluge poput optimizacije za pretraživače (SEO) ili kreiranja sadržaja.
Mi smo pripremili ponudu „paketa“ koji bi okvirno trebali da Vam daju uvid u cenu koju možete očekivati za izradu web sajta za Vašu firmu.

Scroll to Top