Zašto je ažuriranje sajta važno?

Ažurni i dobro održavani sajtovi privlače nove posetioce i zadržavaju postojeće, unapređuju poziciju na google pretrazi i na najbolji način predstavljaju firmu.

Izrada-sajta

ODRŽAVANJE SAJTA

Ažuriranje sadržaja

Vaš internet sajt predstavlja Vašu firmu na internetu. Informacije koje posetioci vide na Vašem sajtu se smatraju zvaničnim informacijama Vaše firme i veoma je važno da budu ažurne. Svaka promotivna ponuda koja je kod Vas aktuelna a nije objavljena na Vašem sajtu, za posetioca sajta i ne postoji. Tako propuštate priliku da posetioca upoznate sa Vašim ponudama koje su mu možda interesantne i na direktan način utičete negativno na Vaše poslovanje. Isto tako i ukoliko na sajtu imate zastarele informacije o proizvodima i uslugama potencijalnog kupca možete dovesti u zabunu, što se takođe može negativno odraziti na mišljenje te osobe o Vašoj firmi. Sajtovi sa ažurnim sadržajem bolje su ocenjeni od strane googla, te posredno i bolje posećeni. Absolutewd izrada sajtova Vam nudi mesečno održavanje sajta, koje uključuje ažuriranje sadržaja sajta, objavljivanje novosti na sajtu i na društvenim mrežama ali i tehničko održavanje.

Tehnička ispravnost sajta

Sajt lepog izgleda, dobrog sadržaja, koji radi brzo i bez grešaka ostavlja pozitivan utisak na posetioca, koji stiče utisak da se radi o ozbiljoj firmi, koja vodi računa kako se predstavlja u javnosti. Sajtovi koji se izrađuju u wordpressu ali i u drugim CMS sistemima, sajtovi koji koriste napredne funkcije, se moraju periodično ažurirati da bi zadržali funkcionalnost. Absolutewd izrada sajtova u paketu koji uključuje održavanje sajta, će za Vas voditi računa o tehničkoj ispravnosti internet sajta. U redovno tehničko održavanje spadaju: besplatan hosting, dnevni backup sajta, besplatni https protokol, zaštita od hakerskih napada, aktivacija i gašenje mail naloga, dostavljanje izveštaja o posetama sajta.

ODRŽAVANJE SAJTA

Izveštavanje

Asolutewd izrada sajtova će Vam dostavljati detaljne izveštaja o posetama sajtu. Izveštaji uključuju broj pregleda sajta, broj novih korisnika, lokacije sa kojih je pristupano sajtu, vreme zadržavanja na sajtu, način na koji su posetioci došli na Vaš internet sajt. Dobro izveštavanje Vam omogućava da bolje planirate dalje aktivnosti na internetu. Kroz naše izveštaje možete da proverite da koji je stepen povrata sredstava uloženih u internet oglašavanje i koje korake ubuduće treba preduzimati. U paketu koji uključuje vođenje naloga na društvenim mrežama izveštaji uključuju i detalje vezane za Vaše naloge.

izrada-sajta-primeri

Opcija da vam Absolutewd izrada sajtova pruža uslugu održavanja sajta, je idealna za mala i srednja preduzeća koja nemaju zaposlenog ili tim koji će se profesionalno baviti predstavljanjem firme na internetu. Na ovaj način vi ovaj deo poslovanja prebacujete na nas koji se profesinalno bavimo ovim poslom, dok vaše resurse možete preusmeriti u Vašu primarnu delatnost kojom se Vi profesionalno bavite. Cena održavanja ne predstavlja iznos koji Vam na bilo koji način utiče na budžet i možete računati da će Vam se uložena sredstva višestruko isplatiti. Cene paketa mesečnog održavanja možete pogledati na sledećem linku.

Scroll to Top